Låt Tomas inspirera ditt företag med föreläsningen:

Träna din inre kondition – Mindre stress, mer glädje!

Vad:

En inspirerande föreläsning hur man tränar sin inre mentala kondition för att öka tilltron till sin egen förmåga. Ju mer vi kan lita på oss själva, desto bättre blir vi på att våga uttrycka vad vi känner och vill, sätta gränser och öppnar upp för att finnas till för vår omgivning. Förutom eget ökat välmående, blir vi även bättre vänner, kollegor, föräldrar.

Vem:

Den klassiska frågan om vad som är ett företags viktigast resurs och det tillika klassiska svaret, är att det är de anställda som är viktigaste. Ett företags viktigaste resurs är utan tvekan relationerna. Väl fungerande relationer utgör grunden för att få ett företag att blomstra. Föreläsningen slår an på just hur vi vårdar relationen till oss själva och andra. Tomas Gunnarsson bjuder på en härlig och engagerande föreläsning som pendlar mellan skratt och allvar.

Axplock ur föreläsningen:

  • Grunderna till ökad arbetsglädje.
  • Enkla tillvägagångssätt för att stärka relationer.
  • Vägen till nya vanor och beteenden.
  • Tre-stegs-modell för att hantera kritik.
  • Hur du går som vinnare ur motgångar

Föreläsningens längd är 1 timma alternativt 2,5 timmar.

Frågor/Offert:

Sagt om Tomas Gunnarsson:

“Vi har fått en fantastiskt positiv respons från vår personal. Många har uttrycket att det var den bästa studiedagen de någonsin haft. Tomas tog upp saker som gav ett igenkännande och som även berörde, både till skratt och eftertänksamhet.”
Åsa Käll, Kumla kommun.

“Vi tyckte det var en fantastisk och inspirerande föreläsning! Många påminner nu sig själva om att vara mer positiva istället för att gnälla. det är en annan stämning på jobbet och det var precis vad vi ville åstadkomma!”
Annelie Öhman, Lärarförbundet & Kommunal

Kontakta Christina Eriksson

på christina@tomasgunnarsson.se