21092016-21092016-0z2a5871-3

Köp den nya boken!

Den som aldrig gnäller, tvivlar på sig själv eller oroar sig behöver inte läsa den här boken. Den vänder sig till oss övriga 99 procent!
Precis som att vi kan lära oss att åka skidor, segla och spela fiol kan vi träna oss till nya tankar, beteende och vanor. Hjärnan är formbar och vi kan därför förändra dess funktioner.

Att träna upp tilltron till sin egen förmåga är en förutsättning för att kunna tycka om sig själv. Ju mer vi litar på oss själva, desto mindre oro och rädsla känner vi. Vi blir bättre på att sätta gränser och vågar mer.

Författaren och föreläsaren Tomas Gunnarsson har utvecklat tio träningsstationer där du tränar din inre kondition och bygger mentala muskler!

Varje vecka får du en ny färdighet att öva dig i, till exempel att bli en Vågmästare och våga be om hjälp, få nya bättre vanor som Mönsterbrytare eller att bli en fullfjädrad Bra-sökare. Med hjälp av kunskap, medveten träning och reflektion kan du bli ditt bästa jag, slappna av och stressa ner. Och helt enkelt känna mer glädje i livet.

Tomas Gunnarsson föreläser för utsålda hus runt hela Sverige och har mer än 300 000 följare på Facebook. Han är författare till succéboken Att överlista Jante.

Sagt om Att överlista Jante:

”Jag önskar att denna bok kommer att förändra många människors liv. Utan pekfingrar och med mycket humor, konkreta exempel och ett underbart visuellt språk lyckas författaren nå fram med sitt budskap.”Jana Söderberg, föreläsare, coach och författare. Sommarpratare i P1.

Den nya boken finns att köpa i bokhandeln bland annat på Adlibris eller Bokus, klicka på Adlibris  eller Bokus logotype (nedanför) för att beställa boken, där den levereras hem i brevlådan.

Bästa hälsningar
Tomas

imageimage

Ladda ner appen!

Du kan du kostnadsfritt hämta och ladda ner appen ”Träna din inre kondition” på Appstore eller google play, som ger dig dagliga påminnelser och pepp i din dagliga träning för respektive träningsstation i boken:

”Träna din inre kondition – Mindre stress – Mer glädje.